Los Angeles, reclameboren op Broadway

Los Angeles, reclameboren op Broadway van Inge van den Brande

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 380622

Los Angeles, reclameboren op Broadway van Inge van den Brande

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Los Angeles, reclameboren op Broadway van Inge van den Brande

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Los Angeles, het oude Broadway met de vele oude gebouwen en reclameborden aan de gevels. Prachtige straat met de sfeer van vroeger tijden. Helaas ook veel leegstand en verval in de prachtige oude panden en theaters, maar echt een belevenis om over Broadway te wandelen langs alle vergane glorie. Pracht en praal en overdaad aan reclame en ornamenten, ik hou er van! Deze foto heeft een mooie retro-look gekregen.

Over Inge van den Brande

Inge van den Brande profielfotoMijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken