MANHATTAN zonsondergang boven New York City Monochrome

van Melanie Viola

- Werkcode: 285 625

Melanie Viola over MANHATTAN zonsondergang boven New York City Monochrome

Betoverende avond skyline van het zuidelijke deel van Manhattan in zwart-wit. De lichten van de stad weerspiegeld in de East River. Een klassieke uitzicht vanaf het stedelijk New York City met golfbrekers op de voorgrond.
MANHATTAN zonsondergang boven New York City Monochrome vind je in de categorieën Architectuur, Brooklyn Bridge Park, Fotografie, Golfbreker, Manhattan, Nachtfotografie, New York, Noord Amerika, Skyline, Toeristische attractie, Urban / Street en Zwart-wit.
Melanie Viola profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Melanie Viola

De werken van de Berlijnse kunstenaar zijn geïnspireerd door de laatste trends en reizen en creatieve experimenten. Er zijn series van vele bekende plaatsen in de wereld, die taferelen en bezienswaardigheden tonen die typisch zijn voor het land. Schilderachtige passages, verfijnde kleuraccenten en grafische nuances vinden in de werken een unieke combinatie. Maar unieke en boeiende kiekjes worden ook gemaakt in klassiek zwart-wit en in minimalistische taferelen. Er zijn ook talrijke typografieën, abstracte ontwerpen en werken in gemengde techniek te ontdekken. Door kunst te creëren die ze zelf aan de muur zou willen zien, heeft ze een visionaire integriteit behouden die kunstliefhebbers wereldwijd aanspreekt.

Alle werken van Melanie Viola


Waarom je kiest voor MANHATTAN zonsondergang boven New York City Monochrome als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

MANHATTAN zonsondergang boven New York City Monochrome van Melanie Viola

Koop de foto MANHATTAN zonsondergang boven New York City Monochrome van Melanie Viola op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 285 625
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden