Magic Square of Sagra Familia

Magic Square of Sagra Familia van Hans Kool

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 455022

Magic Square of Sagra Familia van Hans Kool

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
96 gratis verzending!
Magic Square of Sagra Familia van Hans Kool

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit is een van de mysteries van de Sagrada Familia-tempel. Inderdaad, op de Passion-façade, naast de beelden van een paar zoenen, zie je misschien een 4x4 magisch vierkant van 15 nummers dat tot nu toe een complete hersenkraker was. Sommigen hebben ontdekt dat de magische constante - d.w.z. wanneer je alle getallen horizontaal of verticaal optelt - 33 is, net als het tijdperk van Christus toen hij werd gekruisigd. Hetzelfde nummer verschijnt ook in het Parque Guëll (ook ontworpen door Gaudí) waar de som van de trappen 33 is. Een andere verklaring is dat het getal 33 de hoogste rang is die een vrijmetselaar kan bereiken. Inderdaad, Gaudí was waarschijnlijk een vrijmetselaar, omdat zijn kindervriend Eduard er een was en omdat Gaudí in Reus werd geboren, een van de bakermatten van de vrijmetselarij en ook omdat Gaudí's beschermheer, Guëll, ook een vrijmetselaar zou zijn. Een andere verklaring is dat Gaudí opzettelijk het getal 12 heeft verborgen om het bestaan ​​van de 12 apostelen te ontkennen. Hoe dan ook, dit wiskundige vierkant blijft een compleet mysterie dat Gaudí in zijn tombe bracht.

Over Hans Kool

Hans Kool profielfotoHey!
Welkom in mijn Werken aan de Muur shop.
Voor mijn werk reis ik door heel Europa en dat geeft me de gelegenheid om mooie beelden te maken als de tijd het toelaat. Digitale Fotografie brengt meer creatieve mogelijkheden Panorama fotografie en het verhogen van de dynamiek van een foto. Meestal werk ik met Lightroom en Photoshop om de beelden de bewerken, de zg. Digitale donkere Kamer, om de wereld te laten zien hoe ik denk dat ze eruit zou moeten zien. Softwarematig kan de Dynamic Range worden verhoogd om zo de schoonheid van de wereld om ons heen te laten zien. Mijn passie voor fotografie gaat terug naar de tijd dat ik nog jong was, ik spaarde maanden voor mijn eerste camera, een kodak Instamatic box camera. Ik was 10 jaar of zo..Na het zien van de eerste resultaten wist ik: dit is het... Vele camera's zijn de revue gepasseerd sinds die eerste, de doka heeft plaatsgemaakt van snelle computers en hoewel de camera's dat ik nu gebruik veel geavanceerder zijn dan die eerste kleine camera met z'n kleine rode drukknopje realiseer ik me dat de technologie veel minder belangrijk is dan onze ogen. Een scene bekijken en weten wat en hoe je het wilt laten zien, daar gaat het om.
Vaak lukt het ook om de wereld een beetje mooier te maken als de soms zo harde en lelijke werkelijkheid.
Ik hoop dat m'n werk je bevalt...
Als je vragen hebt kun je me altijd contacten...

"Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from th

Alle werken