Naar het strand bij Bruny Island

van Sven Wildschut

- Werkcode: 322 934

Sven Wildschut over Naar het strand bij Bruny Island

Op Bruny Eiland bij Tasmanië in Australië, bezochten we aan het eind van de dag The Neck Lookout. Deze plek staat bekend om het zien van pinguïns die 's avonds aan land komen om hun jongen te voeden. Helaas zagen we geen pinguïns, maar wel deze prachtige houten trappen die ons richting het strand brachten.
Naar het strand bij Bruny Island vind je in de categorieën Australië, Bossen, Bruny Island, Digitale Kunst, Duinen, Eiland, Fotografie, Landen & Reizen, Oceanen en zeeën, Stranden, Sven, Tasmanië en Trappen.
Sven Wildschut profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sven Wildschut

Sven fotografeert hoe je bent of hoe iets is. Ik fotografeer tijdens m'n reizen in Europa, Azië en Australië. Daarnaast fotografeer ik graag in Almere en omstreken. Ik houd van landschappen en steden. Daarnaast ben ik af en toe bezig met macro-fotografie. Deze onderwerpen zie je terug in m'n shop.

Alle werken van Sven Wildschut


Waarom je kiest voor Naar het strand bij Bruny Island op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Naar het strand bij Bruny Island van Sven Wildschut

Koop dit digital art werk Naar het strand bij Bruny Island van Sven Wildschut als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 322 934
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.