Ode aan de gloeilamp

Ode aan de gloeilamp van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 68964

Ode aan de gloeilamp van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!
Ode aan de gloeilamp van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De gloeilamp, wie kent hem nog? Een trouwe bondgenoot in de donkere omgeving. Maar in het tijdperk van duurzaamheid blijkt deze bondgenoot een verslinder van energie en milieu. Terecht dat om die reden succesvol gezocht wordt naar betere alternatieven. Spaarlampen en LED lampen zijn inmiddels gemeengoed geworden. Zover zelfs, dat besloten is deze traditionele gloeilamp in de ban te doen. Actief produceren wordt steeds beperkter. Om deze lamp te bedanken voor vele jaren lange trouwe dienst, besloot ik er een dagje in een donkere garage aan te besteden. Nog één keer mocht de lamp zijn kunnen tentoon spreiden, met blootlegging van zijn technieken. Een gloeidraadje met stroom. Normaal veilig verscholen achter glas, maar voor deze gelegenheid blootgesteld aan de vrije lucht. Een eenvoudige knip van de schakelaar en flits! Jaren traditie is in rook opgegaan...

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken