Olifanten familie geniet van het verkoelende water

Olifanten familie geniet van het verkoelende water van Original Mostert Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Olifanten familie geniet van het verkoelende water van Original Mostert Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 383804
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!

Omschrijving

Foto van deze Olifant met baby is gemaakt in Etosha National Park, Namibia.
Olifanten familie geniet van het verkoelende water. Afrikaanse olifanten zijn zeer grote grijze dieren met een lange slurf, grote oren en slagtanden bij beide seksen. De Afrikaanse olifanten (Loxodonta) vormen een geslacht uit de familie der olifanten (Elephantidae). Fossielen van dit geslacht zijn enkel bekend uit Afrika, waar de dieren al sinds het midden-Plioceen voorkomen. Tegenwoordig bestaan er nog twee soorten, die allebei afstammen van de twee miljoen jaar geleden uitgestorven Loxodonta adaurora. De soorten uit dit geslacht behoren tot de grootste hedendaagse landdieren op aarde.

Over Original Mostert Photography

Original Mostert Photography profielfotoFotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken