Facebook pixel
Oostervoortse Diep in de sneeuw

Oostervoortse Diep in de sneeuw van Ron ter Burg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Oostervoortse Diep in de sneeuw van Ron ter Burg thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 35376

Oostervoortse Diep in de sneeuw van Ron ter Burg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Black Friday korting geactiveerd.
Nog 7 dagen en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Oostervoortse Diep in de sneeuw van Ron ter Burg

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het was een prachtige zonsopkomst tijdens de eerste winterdag met sneeuw in december 2012. Een mooi laagje sneeuw was er gevallen en ik besloot om dicht bij huis bij het Oostervoortse Diep te gaan fotograferen.
Het bleek een goede keuze te zijn. Het stromende water tekende zwart af tegen de sneeuw en vormt een mooi contrast. Het licht was prachtig.

Over Ron ter Burg

Ron ter Burg profielfotoRon ter Burg (Groningen, 1969) is woonachtig in Nietap, een klein plaatsje in de kop van Drenthe. Ron is in 1991 begonnen met fotografie. In het analoge tijdperk heeft hij zich de technische kennis van de fotografie meester gemaakt. Sinds 2003 is Ron volledig overgegaan op digitale apparatuur.

Vanaf het begin van Ron's fotografie carrière is hij gefascineerd door de schoonheid van het landschap. De prachtige lijnen en kleuren van het landschap zijn een grote inspiratie voor hem en kenmerken zijn landschapsfoto's.

Het Nederlandse landschap en de Nederlandse cultuur zijn Ron's voornaamste onderwerpen. Het grootste gedeelte van zijn foto's zijn dan ook in Nederland gemaakt.
De natuurgebieden in het noorden van Nederland en de Waddenzee zijn Ron's favoriete gebieden. Deze gebieden herbergen alle eigenschappen voor de landschapsfotografie.

Alle werken