Oude auto in het bos

van Inge van den Brande

- Werkcode: 346088

Inge van den Brande over Oude auto in het bos

Oude auto, vergeten en achtergelaten in het bos. De prachtige Oldtimer staat langzaam te vergaan tussen de bomen van het bos. De klimop overwoekert de carrosserie, tegen de voorbumper groeien nieuwe bomen uit de grond. Het zal niet lang meer duren voor de Oldtimer is verdwenen onder het groen.
Oude auto in het bos vind je in de categorieën Auto's, Bloemen & Planten, Bomen, Bossen, Fotografie, Groen, Oldtimers, Roest (metaal), Schade, Transport en Verlaten plekken.
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Oude auto in het bos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oude auto in het bos van Inge van den Brande

Koop de foto Oude auto in het bos van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 346088
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.