Oude auto tussen de bomen

van Inge van den Brande

- Werkcode: 358 189

Inge van den Brande over Oude auto tussen de bomen

Oldtimer in het bos. Deze oude auto, een Peugeot 202, is samen met heel veel andere oldtimers achtergelaten in het bos. De auto is vervallen, en overwoekerd door de planten in het bos. Een prachtige oldtimer, hij valt nu langzaam uit elkaar, en zal helaas nooit meer trots rondrijden.
Oude auto tussen de bomen vind je in de categorieën Antiek, Auto's, Bloemen, Bossen, Fotografie, Metaal, Peugeot, Schade, Transport en Verlaten plekken.
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Oude auto tussen de bomen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Oude auto tussen de bomen van Inge van den Brande

Koop de foto Oude auto tussen de bomen van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 358 189
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
176,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden