Paardenbloem

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 135 481

Ricardo Bouman over Paardenbloem

Deze foto toont u een interessante compositie van een paardenbloem als Macrofoto (extreme close-up). De foto geeft de scherpe zaadstengels en de kern van de paardenbloem weer.
Paardenbloem vind je in de categorieën Bloemen, Bloemstengel, Contemporary, Fotografie, Kern, Macrofotografie, Paardenbloem, Scherptediepte, Stilleven, Wachtkamer, fluff en zaadstengel.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, illustrator en fotograaf uit Zoetermeer.
Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch.

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Paardenbloem als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Paardenbloem van Ricardo Bouman

Koop de foto Paardenbloem van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 135 481
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden