Panorama zonsondergang Radio Kootwijk

van Sander Grefte

- Werkcode: 141093

Sander Grefte over Panorama zonsondergang Radio Kootwijk

Radio Kootwijk is een uniek gebouw in een mooi landschap. Loop in het weidse landschap en bekijk het immense gebouw van alle kanten terwijl de zon langzaam ondergaat. En als je dan terug naar de auto loop vergeet dan niet even om te draaien om nog even te genieten van de schitterende kleuren. Ik heb dit standpunt gebruikt zodat de bomen je naar het radiostation leiden. Dan is het wachten totdat de eerste ster precies boven het gebouw komt te staan.
Panorama zonsondergang Radio Kootwijk vind je in de categorieën Astronomie, sterren en de ruimte, Contemporary, Fotografie, Heide, Hemel, Kleur collecties, Kootwijk, Modern Chic, Nachtfotografie, Night, Radio, Sfeer (gevoel) en Zonsondergang.
Sander Grefte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Grefte

Hallo, mijn naam is Sander Grefte. Ik woon in Rheden en fotografie is een belangrijke hobby voor mij. Het geeft mij momenten om even een te worden met de natuur en te genieten van speciale momenten zoals een zonsopkomst. Tegelijkertijd probeer ik een foto te maken om dat gevoel weer te geven en te delen! De Posbank (Veluwezoom) is praktisch mijn "achtertuin" waar ik dus vaak vroeg in de ochtend bezig ben. Als je geinteresseerd bent in één van mijn foto's, maar je hebt liever meer of juist minder intense kleuren of een andere uitsnede neem dan contact met mij op via sanderg_11@hotmail.com. Ook zou je op mijn fotostream kunnen kijken mocht je geinteresseerd zijn in andere foto's: https://www.flickr.com/photos/92992866@N08/.

Alle werken van Sander Grefte


Waarom je kiest voor Panorama zonsondergang Radio Kootwijk op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Panorama zonsondergang Radio Kootwijk van Sander Grefte

Koop de foto Panorama zonsondergang Radio Kootwijk van Sander Grefte op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 141093
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.