Piano close-up

van Inge van den Brande

- Werkcode: 338 221

Inge van den Brande over Piano close-up

Oude piano in een verlaten huis, close-up van de zwarte en witte toetsen. De piano is duidelijk in verval, er is veel schade aan de toetsen, en er ligt een dikke laag stof op de piano. Vergeten en verlaten, nooit zal er meer iemand op deze piano een mooi lied spelen.
Piano close-up vind je in de categorieën 5 (getal), Antiek, Bossen, Fotografie, Klavier (toetsen), Meubilair, Muziek, Piano, Schade, Typografie, Verlaten plekken en Wachtkamer.
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Piano close-up op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Piano close-up van Inge van den Brande

Koop de foto Piano close-up van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 338 221
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden