Purakaunui Waterval Nieuw Zeeland

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 135 664

Ricardo Bouman over Purakaunui Waterval Nieuw Zeeland

De Purakaunui Falls in Nieuw Zeeland is een schitterende waterval in een zeer bosrijk gebied genaamd The Catlins . De waterval bevindt zich in de provincie Otago en in het gebied genaamd Purakaunui. om de waterval te bereiken moet eerst een korte wandeling afgelegd worden. Eenmaal aangekomen is het net of je een in een sprookjesachtige setting bent beland. Je ziet de elfjes bijna in het rond vliegen om maar zo te zeggen :) Deze mooie foto heb ik gemaakt met een lange sluitingstijd. hierdoor krijgt het stromende water het mooie en zachte (sluier)effect.
Purakaunui Waterval Nieuw Zeeland vind je in de categorieën Blad, Bossen, Catlins Forest, Contemporary, Forest (Henegouwen), Fotografie, Groen, Modern, Native, Native forest, Nieuw Zeeland, Oceanië, Otago, Owaka, Purakaunui, Purakaunui Falls, Purakaunui Falls Road, Purakaunui Falls Scenic Reserve, Sfeer (gevoel), Stromend Water, The Catlins, The Catlins Forest, Water, Waterval, Zomer, bosgebied, bosrijk, cascade en waterpoel.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, illustrator, fotograaf en eigenaar van een ontwerpbureau in Zoetermeer. Voor zijn schilderijen-collectie kijk je op: https://watercolorwall.werkaandemuur.nl
Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch.

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Purakaunui Waterval Nieuw Zeeland als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Purakaunui Waterval Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman

Koop de foto Purakaunui Waterval Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 135 664
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden