Rotterdam: de Coolsingel bij avond

Rotterdam: de Coolsingel bij avond van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 195103

Rotterdam: de Coolsingel bij avond van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
129 gratis verzending!
Rotterdam: de Coolsingel bij avond van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Vroeg op een zaterdagavond in december op Rotterdams bekendste boulevard. Door de lange sluitertijd lijken mensen op dit drukke uur helemaal afwezig. Van auto's zijn vooral de lichtstrepen te zien. Van rechts schuift een tram als een schim het beeld in. de bomen zijn versierd met kerstlichtjes. Op de achtergrond staat het zeventiende-eeuwse Schielandhuis tussen de moderne hoogbouw van Schielandtoren, HBU, Robeco en voormalig Fortis.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken