Scharendijke tijdens een zomerstorm

van Arnoud van de Weerd

- Werkcode: 391 086

Arnoud van de Weerd over Scharendijke tijdens een zomerstorm

Mooie dreigende omstandigheden aan het Grevelingenmeer bij Scharendijke. Wanneer de zon nog net een gaatje door het wolkendek weet te vinden, kunnen storm en regen voor spectaculaire luchten zorgen. Gelukkig was ik net op tijd om deze foto te nemen want aan de horizon waren al enkele buien zichtbaar en niet snel hierna moest ik gaan schuilen voor de regen.
Scharendijke tijdens een zomerstorm vind je in de categorieën Fotografie, Kust, Landschappen, Regen, Scharendijke, Storm, Wolken, Zeeland en Zonsondergang.
Arnoud van de Weerd profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arnoud van de Weerd

Mijn naam is Arnoud van de Weerd (1978) en ben sinds november 2014 enthousiast hobby fotograaf. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en maak daarom vooral landschapsfoto's, stadsgezichten en foto's met een lange sluitertijd. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de sfeer en het licht vast te leggen zoals ik het destijds bij het maken van de foto ervaren heb. Rondom zonsopkomst en zonsondergang is het licht vaak het mooist, vandaar dat ik er dan vaak op uit trek. Bezoek ook eens mijn website https://www.arnoudvandeweerd.nl indien u geïnteresseerd bent in mijn werken. Groet, Arnoud van de Weerd

Alle werken van Arnoud van de Weerd


Meer weten over Arnoud van de Weerd?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Scharendijke tijdens een zomerstorm als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Scharendijke tijdens een zomerstorm van Arnoud van de Weerd

Koop de foto Scharendijke tijdens een zomerstorm van Arnoud van de Weerd op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391 086
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden