Silhouets 2

van Arjan Keers

- Werkcode: 282 643

Arjan Keers over Silhouets 2

zwartwit foto van landschap met grillige boom op een mistige ochtend. Foto is gemaakt in Luxemburg op een zomerse vroege ochtend. Zwart wit gebruikt voor meer sfeer.
Silhouets 2 vind je in de categorieën Bossen, Contemporary, Fotografie, Kunst, Minimalisme, Mist, Modern, Ochtend, Sfeer (gevoel), Slaapkamer, Stemmig en Zwart-wit.
Arjan Keers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjan Keers

even voorstellen..Arjan Keers is een gedreven amateurfotograaf met een passie voor het Nederlandse landschap.Wonend in de Flevopolder met het Markermeer, de Oostvaardersplassen in de buurt en ook dichtbij het Gooi en Eemland met polders, bos, heide en water vindt hij genoeg inspiratie en laat hij zien dat je niet ver weg hoeft om mooie foto?s te kunnen maken.Hij is altijd op zoek naar landschappen en beelden die je in het dichtbevolkte nederland niet zou verwachten, beelden met een magische en mysterieuze sfeer waarin het licht een belangrijke rol speelt. Dit kan de ene keer een ?leeg?landschap zijn waarin geen enkel teken van menselijke aanwezigheid te zien is. Maar een andere keer juist bouwkundige elementen zoals bruggen,steigers of stadsgezichten. Bijvoorbeeld de skyline van Almere.

Alle werken van Arjan Keers


Waarom je kiest voor Silhouets 2 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Silhouets 2 van Arjan Keers

Koop de foto Silhouets 2 van Arjan Keers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 282 643
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
128,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden