Simply (Bies)look

Simply (Bies)look van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Simply (Bies)look van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 375791
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
115 gratis verzending!

Omschrijving

Bieslook ( Allium schoenoprasum) behoort tot de familie van de ui en is een vaste plant. De meeste mensen oogsten Bieslook voor consumtie. Geen wonder want Bieslook is erg lekker in combinatie met Creme Fraise en een geposte aardappel, maar dat terzijde :)
Als je de Bieslook gewoon met rust laat dan zal de plant in de maand juni en/of juli gaan bloeien tot een prachitge roze / paarse bloem. En een bloeiende Bieslook is erg mooi om te zien. De bloem is ook zeer aantrekkelijk voor Hommels en Bijen. Voor mensen is de Bieslook aantrekkelijk vanwege de lekker smaak en zijn vermeende bevorderende werking op eetlust en spijsvertering evenals vanwege zijn vermeende vochtafdrijvende werking.

Over Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken