Skyline van Rotterdam vanaf Leuvehoofdpark

Skyline van Rotterdam vanaf Leuvehoofdpark van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 325755

Skyline van Rotterdam vanaf Leuvehoofdpark van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
111 gratis verzending!
Skyline van Rotterdam vanaf Leuvehoofdpark van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Na een heerlijk diner in de Markthal in Rotterdam en een gezellig avondje uit in het Centrum van Rotterdam ontwaak ik de volgende ochtend in het Inntel Hotel met een prachtige panorama uitzicht op de Erasmusbrug.
Het is acht uur ochtends in november. Het is herfst dus de zonsopgang zal in ongeveer een half uurtje beginnen. Vanuit het westen drijven enkele regenwolken richting het oosten met afentoe een spatje regen maar tussen de wolken is het mooie blauwe lucht zichtbaar.
Ik zet de waterkoker aan, trek rustig mijn kleren aan en maak een bakkie koffie die ik opdrink terwijl de zon rustig opkomt tussen het kantoorgebouw van Deloitte en het Rotterdamse rechtsgebouw en ik denk “tijd om naar buiten te gaan om de zonsopgang te fotograferen bij de Erasmusbrug”

Deze foto heet "Skyline van Rotterdam vanaf Leuvehoofdpark" en toont uiteraard de Leuvenhoofdpark en de Erasmusbrug, maar ook De Rotterdam, de Boston & Seattle woontorens, Montevideo, Port of Rotterdam en Hotel New York.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken