Facebook pixel
Sydney Cove in motion

Sydney Cove in motion van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 160842

Sydney Cove in motion van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Sydney Cove in motion van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Sydney Opera House and Sydney Cove met een snelheideffect in de foto.
Een zeer fraaie nachtfoto van het prachtige Sydney in Australië. Deze opname toont u zeer contrastrijke kleuren en een imposante compositie van het Sydney Opera House en Sydney Cove dat gefotografeerd is vanaf The Harbour Bridge. Op de achtergrond ziet u de mooie stadslichten van de wijk Woolloomooloo en Darling Point. Deze foto is ook uitermate geschikt als wanddecoratie op panoramaformaat. Deze foto is bewerkt en bevat een dynamische effect waardoor er beweging in lijkt te zitten. Deze foto is tevens ook verkrijgbaar zonder de dynamische effect. Deze foto heet: Sydney Cove Skyline.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. Zijn (zakelijke) portfolio bekijkt u op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken