Trap en kachel in vervallen villa

van Inge van den Brande

- Werkcode: 301579

Inge van den Brande over Trap en kachel in vervallen villa

Mooie grote trap in prachtige oude vervallen villa, gezien vanuit een kamer met een mooie oude gietijzeren kachel. Een doorkijkje naar de gang met mooie zwart-witte plavuizen vloer, de sfeer van oude tijden herleeft in dit prachtig vervallen landhuis.
Trap en kachel in vervallen villa vind je in de categorieën Architectuur, Deuren, Fotografie, Gang (bouw), Huis (woning), Kachel, Lichtval, Schade, Sfeer (gevoel), Trappen, Urban / Street en Verlaten plekken.
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Trap en kachel in vervallen villa op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Trap en kachel in vervallen villa van Inge van den Brande

Koop de foto Trap en kachel in vervallen villa van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301579
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.