Trap en kachel in vervallen villa

van Inge van den Brande

- Werkcode: 301 579

Inge van den Brande over Trap en kachel in vervallen villa

Mooie grote trap in prachtige oude vervallen villa, gezien vanuit een kamer met een mooie oude gietijzeren kachel. Een doorkijkje naar de gang met mooie zwart-witte plavuizen vloer, de sfeer van oude tijden herleeft in dit prachtig vervallen landhuis.
Trap en kachel in vervallen villa vind je in de categorieën Architectuur, Deuren, Fotografie, Gang (bouw), Huis (woning), Kachel, Lichtval, Schade, Sfeer (gevoel), Trappen, Urban / Street en Verlaten plekken.
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Trap en kachel in vervallen villa als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Trap en kachel in vervallen villa van Inge van den Brande

Koop de foto Trap en kachel in vervallen villa van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301 579
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
176,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden