Trap in groot gebouw, met vogelkunst op de muur

Trap in groot gebouw, met vogelkunst op de muur van Inge van den Brande

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Trap in groot gebouw, met vogelkunst op de muur

van Inge van den Brande

Trap in groot gebouw, met vogelkunst op de muur van Inge van den Brande

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301585

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 134 gratis verzending!

Omschrijving

Prachtige trappen in een groot vervallen gebouw. Op de muur een geweldige afbeelding van een vogel, een kraai, gemaakt met graffity, dit is kunst! Het vervallen gebouw staat al vele jaren leeg, niemand die hier nog woont of werkt, zonde van zo'n geweldig mooi gebouw!

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Inge van den Brande profielfotoMijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken