Twee koekjes met Coffee erop en een kop koffie

Twee koekjes met Coffee erop en een kop koffie van Wijnand Loven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 57929

Twee koekjes met Coffee erop en een kop koffie van Wijnand Loven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
76 gratis verzending!
Twee koekjes met Coffee erop en een kop koffie van Wijnand Loven

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Bovenaanzicht van een vers gezet kopje koffie met daarnaast twee koekje met de tekst 'coffee' erop, alles op een houten dienblad. Deze foto is een concept voor een typisch Nederlandse gewoonte van een of twee koekjes bij de koffie. Daarom heb ik koekjes gebakken me daarop het woord koffie in het Engels, dus coffee, erop. De koffie heeft nog een schuimlaagje erop omdat het vers was gezet vlak voordat de foto werd genomen. De belichting is zodanig gekozen dat het net lijkt of er warm ochtend- of avondlicht binnenkomt in de kamer. Een perfect moment om te genieten van een lekker bakje koffie!

Over Wijnand Loven

Wijnand Loven profielfotoIk ben een fotograaf uit Haarlem en ik ben gespecialiseerd in studiofotografie van producten en concepten. Daarbij vertaal ik abstracte begrippen naar beeld. Ik vind het belangrijk om de belichting van de onderwerpen en daarmee ook de foto's in de camera al goed te hebben. Op Werk aan de Muur laat ik niet alleen enkele concepten zien maar ook abstracte foto's van het 'echte leven'...

Alle werken