Twee wilde ganzen vliegen op uit het riet

van Inge van den Brande

- Werkcode: 196 770

Inge van den Brande over Twee wilde ganzen vliegen op uit het riet

Twee wilde ganzen vliegen geschrokken op uit het riet in een mistig landschap. De kleuren zijn hierdoor zacht en de foto lijkt met pastelkrijt te zijn gekleurd, hierdoor ontstaat een heel sfeervolle foto met zachte tinten
Twee wilde ganzen vliegen op uit het riet vind je in de categorieën Boerderijdieren, Dieren, Fotografie, Ganzen, Kleuren, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Pastel, Riet en Vogels.
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Twee wilde ganzen vliegen op uit het riet op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Twee wilde ganzen vliegen op uit het riet van Inge van den Brande

Koop de foto Twee wilde ganzen vliegen op uit het riet van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 196 770
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden