Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 17 uur geldig!

U Bein Bridge, vlakbij Amarapura, Myanmar

van Sven Wildschut

- Werkcode: 270 854

Sven Wildschut over U Bein Bridge, vlakbij Amarapura, Myanmar

Bij het vallen van de avond lopen er veel lokale mensen over de U Bein Brug. De langste teak houten brug op palen ter wereld. De 1.2 kilometer lange brug is ook bekend bij toeristen. Die het land steeds vaker en meer weten te vinden. Toen wij in 2014 kwamen kijken waren er nog relatief weinig toeristen. Het land heeft diepe indruk op ons gemaakt. Want ondanks de armoede en heftige geschiedenis van dit prachtige land, zijn de mensen zo ontzettend vriendelijk. De positieve invloed van het boeddhisme is duidelijk te voelen.
U Bein Bridge, vlakbij Amarapura, Myanmar vind je in de categorieën Amarapura (stad), Azië, Bossen, Bruggen, Fotografie, Landen & Reizen, Mandalay (stad), Myanmar, U Bein-brug, U Bein bridge, Water, Zonsondergang en 2014.
Sven Wildschut profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sven Wildschut

Sven fotografeert hoe je bent of hoe iets is. Ik fotografeer tijdens m'n reizen in Europa, Azië en Australië. Daarnaast fotografeer ik graag in Almere en omstreken. Ik houd van landschappen en steden. Daarnaast ben ik af en toe bezig met macro-fotografie. Deze onderwerpen zie je terug in m'n shop.

Alle werken van Sven Wildschut


Waarom je kiest voor U Bein Bridge, vlakbij Amarapura, Myanmar als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

U Bein Bridge, vlakbij Amarapura, Myanmar van Sven Wildschut

Koop de foto U Bein Bridge, vlakbij Amarapura, Myanmar van Sven Wildschut op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 270 854

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
213,-192,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.