Verweerd sluitwerk van het poortje naar de steiger van een Carrelet bij Les Moutiers-en-Retz

van Dennis Wierenga

- Werkcode: 193 976

Dennis Wierenga over Verweerd sluitwerk van het poortje naar de steiger van een Carrelet bij Les Moutiers-en-Retz

Langs de hele kust van la Charente-Maritime en de Gironde komen Carreletss vor. Vissershutjes op een steiger met een lift net
De vissers gaan te werk door het net in het water te laten zakken, te wachten tot er voldoende vis boven het net gelokt is waarna ze het net razendsnel ophalen. Dit Carrelet staat bij Lets Moutiers-en-Retz.
Verweerd sluitwerk van het poortje naar de steiger van een Carrelet bij Les Moutiers-en-Retz vind je in de categorieën Atlantische Oceaan, Carrelet, Charente-Maritime, Contemporary, Fotografie, Frankrijk, Les Moutiers-en-Retz, Modern, Sportvissen, Steiger (haven), Stilleven, Vis (plaats), Visnet, Vissen, Zeedieren, Zon en Zonsondergang.
Dennis Wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dennis Wierenga

Alle werken van Dennis Wierenga


Waarom je kiest voor Verweerd sluitwerk van het poortje naar de steiger van een Carrelet bij Les Moutiers-en-Retz als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verweerd sluitwerk van het poortje naar de steiger van een Carrelet bij Les Moutiers-en-Retz van Dennis Wierenga

Koop de foto Verweerd sluitwerk van het poortje naar de steiger van een Carrelet bij Les Moutiers-en-Retz van Dennis Wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193 976
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden