Vet Wuuf in balans

Vet Wuuf in balans van Bianca van Duijn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vet Wuuf in balans van Bianca van Duijn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 303338
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

Vet Wuuf is compleet in balans, geïnspireerd op Da Vinci's Vitruvian Man. Aan zee is ze vol aan het geniet en danst en springt ze rond met op de achtergrond de ondergaande zon. Een werk dat past bij iedereen die tevreden is over zichzelf of juist dat stukje extra zelfvertrouwen nodig heeft. Genieten en plezier, dat is wat dit werk uitstraalt.

Over Bianca van Duijn

Bianca van Duijn profielfotoIllustrator en bedenker van Vet Wuuf!

In 2005 ben ik afgestudeerd als illustrator op de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Daarna heb ik gewerkt op diverse reclame-ontwerpbureaus en ben ik zelf samen met mijn man ons eigen ontwerpbureau gestart.

Het tekenen kon ik niet laten en na een avond 'gewoon' tekenen met het gezin is er iets bijzonders ontstaan. Graag wil ik je voorstellen aan Vet Wuuf, een vrolijke gezette dame die vol en rond in het leven staat. Vet Wuuf is een door mij bedacht en getekend karakter en vindt haar roots in Zeeland. Vet staat naast haar pondje meer ook voor haar vette levenshouding. Ze is blij met wie ze is en straalt dit in alles uit. Dit wil ze heel graag bij jou thuis aan de muur verder uitstralen.

Van Vet Wuuf zijn diverse afbeeldingen te verkrijgen en haar wereld blijft maar groeien. Voor vette kunst voor aan de muur moet je dus hier zijn!

Alle werken