Vet Wuuf's frisse duik

Vet Wuuf's frisse duik van Bianca van Duijn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vet Wuuf's frisse duik van Bianca van Duijn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 303340
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

Bekijk het eens van de andere kant! Net zoals Vet Wuuf, met haar heerlijke billen schaamt ze zich niet voor wie ze is en wat ze doet. Lekker de zee in, benen omhoog en gaan. Dit beeld past mooi bij twee andere werken als drie-luik, maar staat ook prachtig op zichzelf. In een strandhuisje of gewoon bij jou thuis. Wanneer je er ook naar kijkt; Vet Wuuf tovert altijd een lach op je gezicht!

Over Bianca van Duijn

Bianca van Duijn profielfotoIllustrator en bedenker van Vet Wuuf!

In 2005 ben ik afgestudeerd als illustrator op de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Daarna heb ik gewerkt op diverse reclame-ontwerpbureaus en ben ik zelf samen met mijn man ons eigen ontwerpbureau gestart.

Het tekenen kon ik niet laten en na een avond 'gewoon' tekenen met het gezin is er iets bijzonders ontstaan. Graag wil ik je voorstellen aan Vet Wuuf, een vrolijke gezette dame die vol en rond in het leven staat. Vet Wuuf is een door mij bedacht en getekend karakter en vindt haar roots in Zeeland. Vet staat naast haar pondje meer ook voor haar vette levenshouding. Ze is blij met wie ze is en straalt dit in alles uit. Dit wil ze heel graag bij jou thuis aan de muur verder uitstralen.

Van Vet Wuuf zijn diverse afbeeldingen te verkrijgen en haar wereld blijft maar groeien. Voor vette kunst voor aan de muur moet je dus hier zijn!

Alle werken