Bianca van Duijn over Vet Wuuf proost met wijn aan zee

Een vrolijke tekening van Vet Wuuf zittend op een paalhoofd aan zee. Tijdens de zonsondergang heft ze het glas gevuld met wijn. De fles staat naast haar in het zand. Genieten en plezier, alleen of samen.
Vet Wuuf proost met wijn aan zee vind je in de categorieën Badpak, Blauw, Dikke dames, Graphics, Illustraties, Oceanen en zeeën, Stranden, Tekeningen, Vet Wuuf, Water, Wijn en Zonsondergang.
Bianca van Duijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bianca van Duijn

Illustrator en bedenker van Vet Wuuf!

In 2005 ben ik afgestudeerd als illustrator op de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Daarna heb ik gewerkt op diverse reclame-ontwerpbureaus en ben ik zelf samen met mijn man ons eigen ontwerpbureau gestart.

Het tekenen kon ik niet laten en na een avond 'gewoon' tekenen met het gezin is er iets bijzonders ontstaan. Graag wil ik je voorstellen aan Vet Wuuf, een vrolijke gezette dame die vol en rond in het leven staat. Vet Wuuf is een door mij bedacht en getekend karakter en vindt haar roots in Zeeland. Vet staat naast haar pondje meer ook voor haar vette levenshouding. Ze is blij met wie ze is en straalt dit in alles uit. Dit wil ze heel graag bij jou thuis aan de muur verder uitstralen.

Van Vet Wuuf zijn diverse afbeeldingen te verkrijgen en haar wereld blijft maar groeien. Voor vette kunst voor aan de muur moet je dus hier zijn!

Alle werken van Bianca van Duijn


Klantbeoordelingen van Vet Wuuf proost met wijn aan zee 5 / 5 (1 beoordeling)

Sascha D. Geverifieerde klant
Duitsland
5 / 5
Geverifieerde beoordeling van Trusted Shops 6 februari 2021
Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Vet Wuuf proost met wijn aan zee als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vet Wuuf proost met wijn aan zee van Bianca van Duijn

Koop de illustratie Vet Wuuf proost met wijn aan zee van Bianca van Duijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 304 332
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden