Shop nu met 10% korting Nog 1 dag en 23 uur geldig!

Vet Wuuf op koeienjacht

van Bianca van Duijn

- Werkcode: 304012

Bianca van Duijn over Vet Wuuf op koeienjacht

Getekend met potlood op papier en ingekleurd op de computer. Vet Wuuf rent hier over een weiland achter een koe aan om deze te melken. Op de achtergrond zijn windmolens en een boerderij te zien. Een typisch Hollands beeld, alhoewel ik me afvraag of we een dergelijk tafereel in het echt wel eens gezien hebben!
Vet Wuuf op koeienjacht vind je in de categorieën Boerderij, Dikke dames, Graphics, Illustraties, Koeien, Lasso, Molens, Nederland, Vet Wuuf, Weiland en Zeeland.
Bianca van Duijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bianca van Duijn

Illustrator en bedenker van Vet Wuuf!

In 2005 ben ik afgestudeerd als illustrator op de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Daarna heb ik gewerkt op diverse reclame-ontwerpbureaus en ben ik zelf samen met mijn man ons eigen ontwerpbureau gestart.

Het tekenen kon ik niet laten en na een avond 'gewoon' tekenen met het gezin is er iets bijzonders ontstaan. Graag wil ik je voorstellen aan Vet Wuuf, een vrolijke gezette dame die vol en rond in het leven staat. Vet Wuuf is een door mij bedacht en getekend karakter en vindt haar roots in Zeeland. Vet staat naast haar pondje meer ook voor haar vette levenshouding. Ze is blij met wie ze is en straalt dit in alles uit. Dit wil ze heel graag bij jou thuis aan de muur verder uitstralen.

Van Vet Wuuf zijn diverse afbeeldingen te verkrijgen en haar wereld blijft maar groeien. Voor vette kunst voor aan de muur moet je dus hier zijn!

Alle werken van Bianca van Duijn


Waarom je kiest voor Vet Wuuf op koeienjacht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vet Wuuf op koeienjacht van Bianca van Duijn

Koop de illustratie Vet Wuuf op koeienjacht van Bianca van Duijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 304012

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 92 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.