Vliegtuig voor gewonden transport

van Inge van den Brande

- Werkcode: 279 656

Inge van den Brande over Vliegtuig voor gewonden transport

Dit vliegtuig voor gewondenvervoer, staat verlaten op een oud vliegveld, in de romp staan de brancards nog voor het gewondentransport. De cockpit is nog in goede staat, binnen in het vliegtuig heerst de donkere sfeer van vervlogen tijden. Oude en vergeten, nooit meer een vlucht om gewonden naar huis te brengen.
Vliegtuig voor gewonden transport vind je in de categorieën Brancard, Fotografie, Interieur (terminologie), Marine (strijdmacht), Rompbevrachting, Slaapkamer, Transport, Urban / Street, Verlaten plekken, Vliegtuigen en Vliegtuigromp.
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Vliegtuig voor gewonden transport op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vliegtuig voor gewonden transport van Inge van den Brande

Koop de foto Vliegtuig voor gewonden transport van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 279 656
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden