Vliegtuig voor gewonden transport

Vliegtuig voor gewonden transport van Inge van den Brande

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vliegtuig voor gewonden transport

van Inge van den Brande

Vliegtuig voor gewonden transport van Inge van den Brande

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 279656
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145 gratis verzending!

Omschrijving

Dit vliegtuig voor gewondenvervoer, staat verlaten op een oud vliegveld, in de romp staan de brancards nog voor het gewondentransport. De cockpit is nog in goede staat, binnen in het vliegtuig heerst de donkere sfeer van vervlogen tijden. Oude en vergeten, nooit meer een vlucht om gewonden naar huis te brengen.

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Inge van den Brande profielfotoMijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken