Vuurtoren Oostmahorn

Vuurtoren Oostmahorn van Sander Grefte

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 319897

Vuurtoren Oostmahorn van Sander Grefte

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
86 gratis verzending!
Vuurtoren Oostmahorn van Sander Grefte

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Voor het blad zoom.nl heb ik een camera kunnen testen en bij deze vuurtoren in Oostmahorn in Friesland heb ik de XF14mm f2.8 en de ingebouwde intervalfunctie van de camera getest. Met deze onderstaande foto heb ik, na een aantal finaleplekken ook nog de maandelijkse wedstrijd bij Shoot the Frame gewonnen! Wat mij direct opviel is de scherpte die dit objectief zonder al te veel vertekening biedt. In combinatie met de goede beeldkwaliteit van de Fujifilm XT20 is dit een zeer goede combinatie voor de landschapsfotograaf.

Over Sander Grefte

Sander Grefte profielfotoHallo, mijn naam is Sander Grefte. Ik woon in Rheden en fotografie is een belangrijke hobby voor mij. Het geeft mij momenten om even een te worden met de natuur en te genieten van speciale momenten zoals een zonsopkomst. Tegelijkertijd probeer ik een foto te maken om dat gevoel weer te geven en te delen! De Posbank (Veluwezoom) is praktisch mijn "achtertuin" waar ik dus vaak vroeg in de ochtend bezig ben. Als je geinteresseerd bent in één van mijn foto's, maar je hebt liever meer of juist minder intense kleuren of een andere uitsnede neem dan contact met mij op via sanderg_11@hotmail.com. Ook zou je op mijn fotostream kunnen kijken mocht je geinteresseerd zijn in andere foto's: https://www.flickr.com/photos/92992866@N08/.

Alle werken