Waterdruppel met reflectie van kat

Waterdruppel met reflectie van kat van Inge van den Brande

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 457638

Waterdruppel met reflectie van kat van Inge van den Brande

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
105 gratis verzending!
Waterdruppel met reflectie van kat van Inge van den Brande

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Waterdruppel met een reflectie van een cyperse kat. De weerspiegeling is echt, een waterdruppel werkt namelijk als een lens, en vangt een haarscherp beeld van het achterliggende, in dit geval is dat een kat. Dit beeld is dus niet gecreëerd in een fotobewerkingsprogramma, deze reflectie kun je ook met je eigen ogen zien, in het echt dus! De cyperse kat wordt prachtig weerspiegeld in de druppel, de druppel hangt aan een tekenpen, een geweldige compositie voor aan de muur!

Over Inge van den Brande

Inge van den Brande profielfotoMijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken