Zoetermeer Oosterheem Skyline en Zwanen

Zoetermeer Oosterheem Skyline en Zwanen van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 241288

Zoetermeer Oosterheem Skyline en Zwanen van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Zoetermeer Oosterheem Skyline en Zwanen van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

- Zoetermeer Oosterheem Skyline en Zwanen -
Een mooi fotobeeld van de Skyline van het centrum van de wijk Oosterheem in Zoetermeer.
Oosterheem is de jongste en meest oostelijke woonwijk in de gemeente Zoetermeer in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Deze panoramafoto is gefotografeerd op een herftsochtend vanaf het Heempad boulevard aan het Heemkanaal.
De foto bestaat uit twee losse fotobeelden* die door middel van fotobewerking tot één fotobeeld zijn samengesmolten.
* Één foto met een lange sluitertijd van de skyline en één foto van dezelfde compositie waarbij de zwanen aanwezig waren.

Dit fotobeeld is gemaakt door ontwerper & fotograaf Ricardo Bouman uit Zoetermeer Oosterheem, eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer.
"Op dit beeld rust copyright en mag in geen geval gebruikt worden voor wat voor uiting dan ook zonder de toestemming van Ricardo Bouman / Desenho Vormgeving"

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het vastleggen van bijzondere (berg)landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van de weersomstandigheden. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. Ricardo zijn foto's zijn naast een sfeervolle muurdecoratie voor interieurs, ook zeer geschikt voor on- en offline media-uitingen. Zijn zakelijke portfolio bekijkt u op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken