Zoetermeer Oosterheem Skyline en Zwanen

Zoetermeer Oosterheem Skyline en Zwanen van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Zoetermeer Oosterheem Skyline en Zwanen van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 241288
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
115 gratis verzending!

Omschrijving

Zoetermeer Oosterheem Skyline en Zwanen
Een mooi fotobeeld van de Skyline van het centrum van de wijk Oosterheem in Zoetermeer.
Oosterheem is de jongste en meest oostelijke woonwijk in de gemeente Zoetermeer in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Deze skylinefoto is gefotografeerd op een herftsochtend vanaf het Heempad boulevard aan het Heemkanaal.
De foto bestaat uit twee losse fotobeelden* die door middel van fotobewerking tot één fotobeeld zijn samengesmolten.
* Één foto met een lange sluitertijd van de skyline en één foto van dezelfde compositie met zwemmende zwanen.

Dit fotobeeld is gemaakt door ontwerper & fotograaf Ricardo Bouman uit Zoetermeer Oosterheem, eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer.
"Op dit beeld rust copyright en mag in geen geval gebruikt worden voor wat voor uiting dan ook zonder de toestemming van Ricardo Bouman / Desenho Vormgeving"

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken