Zonsondergang boven de IJssel

Zonsondergang boven de IJssel van Ralf Köhnke

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 251441

Zonsondergang boven de IJssel van Ralf Köhnke

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Op een zwoele zomerse avond gaat de zo onder boven de IJssel bij Fortmonde, een klein plaatsje aan de IJssel tussen Olst en Wijhe in de Provincie Overijssel. Het was erg druk met vliegen, wat nog niet zo erg was, maar de ontelbare muggen zorgden voor een extra handicap tijdens het maken van deze foto. Maar alle moeite heeft wel deze prachtige en sfeervolle foto opgeleverd.

Over Ralf Köhnke

Fotograferen in de vrije natuur is net als een mini vakantie voor mij. Tijdens het fotograferen kan ik de tijd helemaal vergeten en opgaan in mijn foto's. Fotograferen is voor mij een hobby waar ik graag meer tijd en energie in will steken. Ik hoop door verkoop van mijn foto's extra geld te kunnen verdienen om mijn equipment te kunnen verbeteren, voor nog betere foto's. Graag zie ik dan ook bestellingen tegemoet. Mijn advies zou zijn om foto's op een glade ondergrond te laten afdrukken voor de beste beleving van een foto. Bijv. via Xposer.

Alle werken