BOTLEK

BOTLEK van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • BOTLEK van Sybrand Treffers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 32807

BOTLEK van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
BOTLEK van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Al in 1902 begon Shell een raffinaderij in Rotterdam. Hier werd ruwe olie uit Sumatra verwerkt. In 1929 werd de Petroleumhaven aangelegd. Later volgde de Benzinehaven. Veel grote raffinaderijen werden in de jaren '50 gebouwd in het kielzog van het naoorlogse Marshall Plan. De petrochemische industrie is nog steeds een van de belangrijke peilers van de haven. Veel mensen kiezen als het even kan 's avonds de route door de Botlek vanwege de talloze lichtjes op de installaties. Een enkeling krijgt zelfs nostalgische gevoelens omdat de lichtshow, die vanaf de achterbank werd aanschouwd, samen gaat met de geur van snoepjes.
[EOS5d|20s + 51mm|f16]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken