BOUNTY ISLAND

van Sybrand Treffers

- Werkcode: 34 264

Sybrand Treffers over BOUNTY ISLAND

Caribische vakantiefoto's mislukt? Neem dan dit plaatje van Sandy Cay. Een klein eilandje waar goed verstopt de Bountyfabriek moet staan. Het onbewoonde eilandje ligt tussen Tortola (Ter Tholen) en Jost van Dyke. In dit gedeelte van de wereld domineerden eeuwen geleden al Zeeuwsche (slaven)handelaren en naar verluidt ook de zeerover Joost van Dijk naar wie twee eilanden werden vernoemd. Hier, tegenwoordig deel van de Britse Maagdeneilanden, ontstond het taaltje Negerhollands. Maar, geschiedenis of niet, het is en blijft goed toeven in deze regio. [EOS1dMrkIV|1/320s + 16mm|f9]
BOUNTY ISLAND vind je in de categorieën Bounty-eilanden, Bounty (chocoladereep), Britse Maagdeneilanden, Britse Maagdeneilanden, Caraïben, Fotografie, Hallberg-Rassy, Jost Van Dyke, Maagdeneilanden, Negerhollands, Sandy Cay, Tortola en Zeilen.
Sybrand Treffers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken van Sybrand Treffers


Waarom je kiest voor BOUNTY ISLAND op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

BOUNTY ISLAND van Sybrand Treffers

Koop de foto BOUNTY ISLAND van Sybrand Treffers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 34 264
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
193,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden