BOUNTY ISLAND

BOUNTY ISLAND van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

BOUNTY ISLAND

van Sybrand Treffers

BOUNTY ISLAND van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 34264
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
179 gratis verzending!

Omschrijving

Caribische vakantiefoto's mislukt? Neem dan dit plaatje van Sandy Cay. Een klein eilandje waar goed verstopt de Bountyfabriek moet staan. Het onbewoonde eilandje ligt tussen Tortola (Ter Tholen) en Jost van Dyke. In dit gedeelte van de wereld domineerden eeuwen geleden al Zeeuwsche (slaven)handelaren en naar verluidt ook de zeerover Joost van Dijk naar wie twee eilanden werden vernoemd. Hier, tegenwoordig deel van de Britse Maagdeneilanden, ontstond het taaltje Negerhollands. Maar, geschiedenis of niet, het is en blijft goed toeven in deze regio. [EOS1dMrkIV|1/320s + 16mm|f9]

Dit werk wordt aangeboden door Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken