BOUNTY ISLAND

BOUNTY ISLAND van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • BOUNTY ISLAND van Sybrand Treffers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 34264

BOUNTY ISLAND van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
BOUNTY ISLAND van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Caribische vakantiefoto's mislukt? Neem dan dit plaatje van Sandy Cay. Een klein eilandje waar goed verstopt de Bountyfabriek moet staan. Het onbewoonde eilandje ligt tussen Tortola (Ter Tholen) en Jost van Dyke. In dit gedeelte van de wereld domineerden eeuwen geleden al Zeeuwsche (slaven)handelaren en naar verluidt ook de zeerover Joost van Dijk naar wie twee eilanden werden vernoemd. Hier, tegenwoordig deel van de Britse Maagdeneilanden, ontstond het taaltje Negerhollands. Maar, geschiedenis of niet, het is en blijft goed toeven in deze regio. [EOS1dMrkIV|1/320s + 16mm|f9]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken