VEENINGEN in VOLKERAKSLUIS

VEENINGEN in VOLKERAKSLUIS van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 40609

VEENINGEN in VOLKERAKSLUIS van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 12 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Motortankschip VEENINGEN (PI5737) van de Verenigde Tankrederij in Rotterdam vertrek uit de Volkeraksluis in de richting van Zeeland. Het schip van 110x13,5 meter dat in Rusland werd gebouwd (en in Capelle aan de IJssel bij Smits Machinefabriek en Scheepsreparatie werd afgebouwd) heeft een diepgang van ruim 4 meter en vaart sinds 2009 rond in Europa. Naast haar het veel kleinere binnenvaartschip JAEL (PD3373), dat ongeveer 39x4 meter meet. Deze sluis, aangelegd als onderdeel van de Deltawerken is een belangrijke schakel in de Rotterdam-Antwerpen vaart én de verbindingen over water met Duitsland.

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken