HELLEGAT

HELLEGAT van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 47878

HELLEGAT van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
155 gratis verzending!
HELLEGAT van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Windturbines op een dijk zuid van de Volkeraksluizen. De molens staan langs de Steigerweg die Willemstad met Dintelsas verbindt. Links in beeld wat begroeiing waarachter Fort Sabina schuilgaat. Dit stukje van de Zuider Waterlinie, op de grens tussen Zuid Holland en Noord Brabant en waar over 't water de Zeeland niet ver weg is, is tegenwoordig beschermd natuurgebied. Vandaag vinden vooral meerkoeten het goed toeven in het tegenwoordig zo kalme water van de Volkerak. De naam 'Hellegatsplein', voor de automobilist een bekende naam voor een verkeersknooppunt, refereert niet voor niets naar tijden van weleer. Het zoute zeewater dat via Haringvliet en Volkerak op deze plaats samenkwam, ontmoette hier tevens het rivierwater dat via het Hollandsdiep naar zee stroomde. Het Hellegat, berucht bij vissers en zeelieden. [EOS1dMrkIV|1/500s + 105mm|f13]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken