Delta Lloyd 24 uurs Zeilrace II

Delta Lloyd 24 uurs Zeilrace II van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 111860

Delta Lloyd 24 uurs Zeilrace II van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Talloze zeiljachten varen het laatste rak van de vijftigste Delta Lloyd 24 uurs Zeilrace. Na bijna een etmaal gezeild te hebben naderen ruim 500 boten de finish bij Medemblik. De '24 Uurs' is een regatta waarbij naar keuze van de schippers kan worden gestart in veertien plaatsen aan het IJssel- of Markermeer. Maar er kan ook worden gevaren op Noord- en Waddenzee. Wie de meeste mijlen vaart, wint.

Deze afbeelding heeft exact dezelfde afmetingen en hoogte van de horizon als Delta Lloyd 24 uurs Zeilrace I.

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken