Facebook pixel
Bloesem tegen blauwe lucht

Bloesem tegen blauwe lucht van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 199731

Bloesem tegen blauwe lucht van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Bloesem tegen blauwe lucht van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een bloesemtakje met ontluikende bloempjes tegen een blauwe lucht. De foto is (uiteraard) in het voorjaar genomen, maar ik heb de foto een tijdje laten liggen voordat ik hem ging bewerken. Het voordeel is dat je er dan met een frisse blik later weer eens naar kan kijken.

En fris is precies wat ik wilde bereiken. Ik wilde het contrast tussen de kleuren van de lucht en de bloesem goed benadrukken. Dus ik ben aan de slag gegaan met kleur. De achtergrond was al blauw, maar deze heb ik wel een stuk feller gemaakt. Ook de bloesem zelf heeft wat meer kleur gekregen. Alles bij elkaar wordt het mijns inziens zo een lekker vrolijke voorjaarsfoto!

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken