Facebook pixel
Kleuren ten top

Kleuren ten top van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 198039

Kleuren ten top van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Kleuren ten top van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De natuur is bij mij een favoriet onderwerp. Ik ga altijd op zoek naar interessante structuren of vormen. Deze keer liep ik tegen deze uitgedroogde Akkerkool aan die een interessant lijnenspel heeft met z'n takjes en knopjes. Heel geschikt om hier te spelen met de scherptediepte. Ik heb op de middelste plantenknopjes gefocust waardoor de knopjes voor- en achteraan onscherp werden. En zo ontstaat er een dieptewerking.

Ik heb veel veranderd aan de kleur, omdat ik de originele foto enigszins saai vond. Ik heb diverse kleuren geprobeerd, maar ik bleef elke keer terugkomen op blauw.

De hoeveelheid kleur vergroot het contrast tussen de omgeving en de kleurloze knopjes. Samen met de dieptewerking ontstaat er zo een dromerige foto.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken