Sprookjesbos

Sprookjesbos van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 58597

Sprookjesbos van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 89 gratis verzending!
Sprookjesbos van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Lange schaduwen en prachtig zacht zonlicht door de bomen op een mooi bospad in de Auvergne, Frankrijk. De foto is genomen op een wandeling in de herst. De bladeren waren nog niet van de bomen en vormden mooie kleuren. Maar daar ging het me niet om bij deze foto. Het ging om dat spel van licht en donker tussen de bomen door. En dat kan je juist goed zien als de foto omgezet is in zwart-wit.
Om dat spel van licht en donker nog meer zichtbaar te maken heb ik de donkere delen in de foto lichter gemaakt. Oorspronkelijk was het op de foto namelijk een stuk donkerder waardoor de bomen bijna niet als aparte bomen te zien zijn. Maar juist die bomen met hun grillige vormen, tegen het licht er achter en dan die schaduwen op de grond, maken de foto mijns inziens interessant en geven het geheel bijna een sprookjesachtige sfeer.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken