Prachtig Parijs

Prachtig Parijs van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Prachtig Parijs

van Arja Schrijver Fotografie

Prachtig Parijs van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 58729
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Parijs, wat een stad, met al z'n prachtige, historische gebouwen! Het blijft een dankbaar onderwerp om te fotograferen. Maar het zijn niet eens de gebouwen die ik wilde vastleggen. Waar het mij in deze foto om ging is de sfeer die Parijs uitademt. Een sfeer van nostalgie, van romantiek, van Franser dan Frans.
Met de lens gericht op de stad, een paar nostalgische elementen in de voorgrond en de Eiffeltoren, dromerig in de verte, heb ik geprobeerd iets van die sfeer weer te geven. Wat daarbij helpt is de sepia kleur, zoals op de oude ansichtkaarten.
De foto is genomen in de winter, vanaf de heuvel Montmartre, vlakbij de Sacré-Coeur, waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken

Klantfoto's: Prachtig Parijs van Arja Schrijver Fotografie

Klantfoto: Prachtig Parijs van Arja Schrijver Fotografie, op xpozer