De bloesembomen

De bloesembomen van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De bloesembomen van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 212150
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Echt een feest voor het oog, deze bloesembomen. Daar moest ik gewoon een foto van maken. Ik sta er elke keer weer versteld van hoe een hele boom roze kan kleuren. En dat jaar in jaar uit!

In de nabewerking ben ik op zoek gegaan naar een mooie combinatie van kleuren en contrast. Het idee was om de pracht en praal van de bloesembomen te laten zien, zonder te overdrijven in de kleur. Teveel roze vond ik niet wenselijk en bovendien gaat de kleur dan 'dichtlopen'. Je ziet dan alleen nog maar roze in de bloem en haast geen detail meer.

Op een gegeven moment probeerde ik ook een zwart-wit versie uit en dat was net het zetje dat ik nodig had. Vanuit zwart-wit ben ik steeds wat kleur gaan toevoegen (verzadiging) en uiteindelijk kwam dit kleurrijke en frisse resultaat er uit.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken