Broccoli pauze

Broccoli pauze van Marlon Mendonça Dias

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Broccoli pauze

van Marlon Mendonça Dias

Broccoli pauze van Marlon Mendonça Dias

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 125450

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 94 gratis verzending!

Omschrijving

Dit berglandschap is opgebouwd uit voedsel / etenswaren waaronder broccoli, aardappelen, kruiden, amandelen en bruine suiker. Daarnaast is een modelauto op schaal, een landrover, gebruikt. Het geheel is in de studio opgebouwd op een tafel en vervolgens gefotografeerd. De persoon die te zien is, is apart gefotografeerd en toegevoegd.

Dit werk wordt aangeboden door Marlon Mendonça Dias

Marlon Mendonça Dias profielfotoLandschapsfotografie vormt de kern van mijn werk. In mijn zoektocht naar spannende, verhalende en mooie landschapsbeelden zoek ik zeer uiteenlopende locaties in binnen- en buitenland op: van onderwaterlandschappen tot stadslandschappen tot klassieke natuurlandschappen. Die diversiteit aan locaties maakt mijn zoektocht nooit saai.

Daarnaast creëer ik ook landschappen. Zo bouw ik in de studio tabletop landschappen op, met o.a. voedsel en speelgoed, om ze vervolgens te fotograferen op een wijze dat de opgebouwde landschappen echt lijken. Maar dan wel met een knipoog. Ook ik combineer meerdere zelf gemaakte landschapsfoto's tot één nieuw, fictief, beeld met het doel een verhaal te vertellen over de echte wereld om ons heen.

Alle werken