Desert food

van Marlon Mendonça Dias

- Werkcode: 334 456

Marlon Mendonça Dias over Desert food

Dit woestijnlandschap is opgebouwd uit diverse voedselproducten zoals aardappelen, broodstengels en paneermeel. In de achtergrond is een speelgoed luchtballon te zien. Dit landschap is in de studio op een tafel opgebouwd (tabletop landscape) en zo gefotografeerd.
Desert food vind je in de categorieën Digitale Kunst, Food, Fotografie, Geel, Keuken, Landschappen, Luchtballon, Oranje, Studio (fotografie), Summer Adventure, Warmte, Woestijn en voedselfotografie.
Marlon Mendonça Dias profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marlon Mendonça Dias

Landschapsfotografie vormt de kern van mijn werk. In mijn zoektocht naar spannende, verhalende en mooie landschapsbeelden zoek ik zeer uiteenlopende locaties in binnen- en buitenland op: van onderwaterlandschappen tot stadslandschappen tot klassieke natuurlandschappen. Die diversiteit aan locaties maakt mijn zoektocht nooit saai.

Daarnaast creëer ik ook landschappen. Zo bouw ik in de studio tabletop landschappen op, met o.a. voedsel en speelgoed, om ze vervolgens te fotograferen op een wijze dat de opgebouwde landschappen echt lijken. Maar dan wel met een knipoog. Ook ik combineer meerdere zelf gemaakte landschapsfoto's tot één nieuw, fictief, beeld met het doel een verhaal te vertellen over de echte wereld om ons heen.

Alle werken van Marlon Mendonça Dias


Waarom je kiest voor Desert food als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Desert food van Marlon Mendonça Dias

Koop dit digital art werk Desert food van Marlon Mendonça Dias als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 334 456
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden