Uitzicht waddenzee vanaf Schiermonnikoog

van Marlon Mendonça Dias

- Werkcode: 303 720

Marlon Mendonça Dias over Uitzicht waddenzee vanaf Schiermonnikoog

Landschapsfoto van de Waddenzee gezien vanaf de kust van het waddeneiland Schiermonnikoog. In de verte is een zeilschip te zien onder een sfeervolle wolkenlucht waar zonnestralen doorheen filteren. Aan de horizon is de kust van Groningen te zien. De prachtige Waddenzee staat op de Unesco Werelderfgoedlijst.
Marlon Mendonça Dias profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marlon Mendonça Dias

Landschapsfotografie vormt de kern van mijn werk. In mijn zoektocht naar spannende, verhalende en mooie landschapsbeelden zoek ik zeer uiteenlopende locaties in binnen- en buitenland op: van onderwaterlandschappen tot stadslandschappen tot klassieke natuurlandschappen. Die diversiteit aan locaties maakt mijn zoektocht nooit saai.

Daarnaast creëer ik ook landschappen. Zo bouw ik in de studio tabletop landschappen op, met o.a. voedsel en speelgoed, om ze vervolgens te fotograferen op een wijze dat de opgebouwde landschappen echt lijken. Maar dan wel met een knipoog. Ook ik combineer meerdere zelf gemaakte landschapsfoto's tot één nieuw, fictief, beeld met het doel een verhaal te vertellen over de echte wereld om ons heen.

Alle werken van Marlon Mendonça Dias


Waarom je kiest voor Uitzicht waddenzee vanaf Schiermonnikoog op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Uitzicht waddenzee vanaf Schiermonnikoog van Marlon Mendonça Dias

Koop de foto Uitzicht waddenzee vanaf Schiermonnikoog van Marlon Mendonça Dias op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 303 720
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden