Uitzicht waddenzee vanaf Schiermonnikoog

Uitzicht waddenzee vanaf Schiermonnikoog van Marlon Mendonça Dias

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Uitzicht waddenzee vanaf Schiermonnikoog

van Marlon Mendonça Dias

Uitzicht waddenzee vanaf Schiermonnikoog van Marlon Mendonça Dias

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 303720
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Omschrijving

Landschapsfoto van de Waddenzee gezien vanaf de kust van het waddeneiland Schiermonnikoog. In de verte is een zeilschip te zien onder een sfeervolle wolkenlucht waar zonnestralen doorheen filteren. Aan de horizon is de kust van Groningen te zien. De prachtige Waddenzee staat op de Unesco Werelderfgoedlijst.

Dit werk wordt aangeboden door Marlon Mendonça Dias

Marlon Mendonça Dias profielfotoLandschapsfotografie vormt de kern van mijn werk. In mijn zoektocht naar spannende, verhalende en mooie landschapsbeelden zoek ik zeer uiteenlopende locaties in binnen- en buitenland op: van onderwaterlandschappen tot stadslandschappen tot klassieke natuurlandschappen. Die diversiteit aan locaties maakt mijn zoektocht nooit saai.

Daarnaast creëer ik ook landschappen. Zo bouw ik in de studio tabletop landschappen op, met o.a. voedsel en speelgoed, om ze vervolgens te fotograferen op een wijze dat de opgebouwde landschappen echt lijken. Maar dan wel met een knipoog. Ook ik combineer meerdere zelf gemaakte landschapsfoto's tot één nieuw, fictief, beeld met het doel een verhaal te vertellen over de echte wereld om ons heen.

Alle werken