Lichtstralen door het water

van Marlon Mendonça Dias

- Werkcode: 273 092

Marlon Mendonça Dias over Lichtstralen door het water

Onderwaterfoto van zonlicht dat door de waterspiegel breekt wat mooie lichtstralen in het water oplevert. Deze sfeerfoto (Feeling Blue) is gemaakt tijdens een duik in Cenote Angelitas in de Yucatan Peninsula in Mexico.
Lichtstralen door het water vind je in de categorieën Blauw, Contemporary, Fotografie, Gemoedstoestand, Lichtval, Minimalisme, Modern, Onderwaterfotografie, Slaapkamer, Trendkleur Living Coral, Water, Watersport en Zon.
Marlon Mendonça Dias profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marlon Mendonça Dias

Landschapsfotografie vormt de kern van mijn werk. In mijn zoektocht naar spannende, verhalende en mooie landschapsbeelden zoek ik zeer uiteenlopende locaties in binnen- en buitenland op: van onderwaterlandschappen tot stadslandschappen tot klassieke natuurlandschappen. Die diversiteit aan locaties maakt mijn zoektocht nooit saai.

Daarnaast creëer ik ook landschappen. Zo bouw ik in de studio tabletop landschappen op, met o.a. voedsel en speelgoed, om ze vervolgens te fotograferen op een wijze dat de opgebouwde landschappen echt lijken. Maar dan wel met een knipoog. Ook ik combineer meerdere zelf gemaakte landschapsfoto's tot één nieuw, fictief, beeld met het doel een verhaal te vertellen over de echte wereld om ons heen.

Alle werken van Marlon Mendonça Dias


Waarom je kiest voor Lichtstralen door het water op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lichtstralen door het water van Marlon Mendonça Dias

Koop de foto Lichtstralen door het water van Marlon Mendonça Dias op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 273 092
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden