Kust Vlieland

Kust Vlieland van Marlon Mendonça Dias

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 125883

Kust Vlieland van Marlon Mendonça Dias

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Shopping Weekend korting tm 26-11.
Nog 2 dagen en 0 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze landschapsfoto / panoramafoto / panorama is gemaakt op Vlieland vanaf Kroon's polders kijkend naar de Waddenzee tijdens de winter vlak voor zonsondergang. De wolken worden weerspiegeld in het water en een vogel completeert het landschap. Vlieland is onderdeel van het beschermde natuurgebied de Wadden dat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Onderdeel van een drieluik.

Over Marlon Mendonça Dias

Landschapsfotografie vormt de kern van mijn werk. Hierbij zoek ik landschappen in de meest uiteenlopende situaties op van onderwaterlandschappen tot stadslandschappen tot natuurlandschappen waarbij ik altijd op zoek ben naar interessante vormen, patronen, contrasten en kleuren. Daarnaast bouw ik in de studio tabletop landschappen op om ze vervolgens te fotograferen op een wijze dat ze echt lijken, aan de ene kant geïnspireerd door landschappen die ik op mijn reizen ben tegen gekomen en aan de andere kant met een knipoog.

Voor een iets grotere weergave van de foto('s) waarin u geinteresseerd bent, kunt u een kijkje nemen op https://www.pixelsatwork.nl.

Alle werken