De Oudegracht in Utrecht tussen de Jansbrug en de Viebrug

van Donker Utrecht

- Werkcode: 44 706

Donker Utrecht over De Oudegracht in Utrecht tussen de Jansbrug en de Viebrug

De Oudegracht in Utrecht tussen de Jansbrug en de Viebrug, met kasteel Oudaen.

Oudaen (1276) is een versterkt middeleeuws huis (ook wel stadskasteel genoemd) aan de Oudegracht in de Nederlandse stad Utrecht. Het pand, met huisnummer 99, behoort tot de belangrijkste monumenten van de stad.

De foto is gemaakt in de avondschemering van 14 januari 2013.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

Op www.facebook.com/donkerutrecht plaats ik iedere dag een nieuwe foto. Zie je daar een foto die je graag aan je muur wilt maar niet in de Werk aan de Muur shop staat? Mail dan even naar info@donkerutrecht.nl of bericht me via facebook.

DONKER UTRECHT IN UW BEDRIJF?

www.werkaandemuur.nl/donkerutrecht
De Oudegracht in Utrecht tussen de Jansbrug en de Viebrug vind je in de categorieën Avond, Donker Utrecht, Fotografie, Jansbrug, Merijn van der Vliet, Nachtfotografie, Nederland, Oudaen (Utrecht), Oudegracht, Urban / Street, Utrecht en Viebrug.
Donker Utrecht profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Donker Utrecht

Donker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Alle werken van Donker Utrecht


Meer weten over Donker Utrecht?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De Oudegracht in Utrecht tussen de Jansbrug en de Viebrug op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Oudegracht in Utrecht tussen de Jansbrug en de Viebrug van Donker Utrecht

Koop de foto De Oudegracht in Utrecht tussen de Jansbrug en de Viebrug van Donker Utrecht op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 44 706
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
167,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden